Praktijkinformatie

Lijn2 Buiten 640x480Entree 640x480Wachtkamer 640x480Behandel Kamer 640x480

 Praktijkinformatie 

Huisartsenpraktijk Vermaat heeft zich per 17 februari 2014 gevestigd in gezondheidscentrum “Lijn2”, vernoemd naar de legendarische tramlijn die zich door Rotterdam-Zuid slingert.

De praktijk is een samenvoeging van 2 huisartsenpraktijken, waardoor er breed draagvlak is ontstaan om als praktijk in dit gezondheidscentrum  de zorg op een moderne manier te organiseren, met grote  aandacht voor de sociaal medische problemen in de wijken om ons heen. Daarbij streven we uitdrukkelijk naar behoud van de warme aandacht en herkenbaarheid van de eigen huisarts binnen de praktijk

Er wordt intensief samengewerkt met de andere huisartsenpraktijk “Mozaïek” in het gezondheidscentrum. In de vorm van GEZ, Ketenzorg voor chronische ziekte en preventie  en thematische zorg voor kwetsbare ouderen en  kwetsbare kinderen worden zoveel mogelijk innovatieve zorg naar deze wijken gebracht.

Vanaf juli 2016 heeft het tweede gedeelte van gezondheidscentrum “Lijn2” verdere invulling gekregen met volledige fysiotherapie, oefenzaal, orthopedagogie, diëtetiek, huidtherapeute en verloskundige.

De oefenzaal staan deels ook ter beschikking voor oefenprogramma’s voor doelgroepen of met een passen in een preventieve aanpak en verbetering van levensstijl.

De praktijk doet veel zorg in de praktijk zelf, zoals bijvoorbeeld kleine chirurgische ingrepen, ecg en spirometrie en 24 uurs bloeddrukmeting. In het centrum worden cursussen “Mindfullness” gegeven.

We vinden goede palliatieve zorg zeer belangrijk. In eindfase is huisarts Vermaat 24/7 bereikbaar om die zorg voor u waar te maken.

Er wordt veel tijd geïnvesteerd in goede overleglijnen met wijkzorg, zichtbare schakels, maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk en ziekenhuisspecialisten.

De praktijk heeft een als huisartsenbezetting:

R.P. Vermaat, huisarts op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

G. Richter, huisarts op maandag, woensdag en donderdag.

M.T. Korrel, huisarts en cosmetisch arts

H. de Weerd, huisarts is alleen nog verbonden als trainer Mindfulness.

 

Dagelijks zijn er 6 assistentes aanwezig voor onze bereikbaarheid en het mogelijk maken van onze zorgambities.

De praktijk heeft POH-GGZ en POH-S in huis.