Cosmetische behandelingen

 

Inleiding

Onze huid verandert tijdens het veroudering proces onder invloed van stress, bepaalde eet- en drinkgewoonten, roken, zon, een tekort aan slaap enzovoorts. Al deze factoren laten hun sporen achter, waardoor we last krijgen van volumeverlies van het gezicht, rimpels, fijne lijntjes boven de lippen en/of kraaienpootjes. Huidveranderingen is een normaal proces, maar er ontstaan ook veranderingen die we graag willen tegengaan.
Wij bieden natuurlijke en subtiele behandelingen aan in de vorm van injectables om deze huidveranderingen te bestrijden. Fillers op basis van hyaluronzuur en botuline toxine zijn injectievloeistoffen die via een dunne naald in de huid worden gespoten.

 

Botuline toxine

Botuline toxine is een neurotoxine en blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, de werkzame stof is Clostridiom Botulinum. De activiteit van de spier wordt tijdelijk verminderd. De rimpels die worden veroorzaakt door deze spier worden veel minder diep, verzacht en de huid is gladder. Het resultaat van de behandeling is na 3 tot 6 dagen zichtbaar en het effect houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. Na 2 weken is het effect het meest optimaal. Na meerdere behandelingen zal het effect ook langer aanhouden, gemiddeld wordt dit meestal herhaalt om de 6 maanden. Botuline toxine kan ook migraine klachten verminderen of bij overmatige transpiratie onder de oksels gebruikt worden.

 

Fillers op basis van hyaluronzuur

Voor diepere rimpels en volumeverlies wordt er gebruikt gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water en zorgt voor volume, veerkracht en hydratatie. Naarmate we ouder worden neemt hyaluronzuur af waardoor het volume ook veel minder wordt en de huid slapper. Door de filler behandelingen wordt het hyaluronzuur weer hersteld. Het resultaat is gelijk zichtbaar en het effect blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden. Na de behandeling moet u het behandelde gebied koelen, hierdoor verminderen zwelling en blauwe plekjes.

 

 20180410_084806 Korrel verkleind

 

Cosmetisch arts Michel Korrel

Michel Korrel is sinds 2011 cosmetisch arts en sinds 2017 toehoorder cat A van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tevens is hij huisarts en werkzaam als vaste waarnemer in de praktijk.

Inmiddels heeft hij vele honderden behandelingen uitgevoerd en een ruime ervaring opgebouwd in ‘het lezen van een gezicht en de wens er stralender en minder moe uit te zien’. Tevens doet hij behandelingen binnen Bergman Clinics.

Hij volgt regelmatig congressen en workshops in binnen- en buitenland om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

U kunt bij hem terecht voor:

*Fillers op basis van hyaluronzuur

Ingevallen wangen, neuslippenplooi, lipcontour, lipvolume, lijnen rondom de mond, bovenliplijnen (rokerslijnen), kaaklijn, donkere kringen onder de ogen, afhangende mondhoeken, plaatselijke versteviging van de huid, mini-lift

*Botuline toxine

Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, rimpels rondom de ogen (kraaienpootjes), wenkbrauwlift, overmatig transpireren, migraine

Neem gerust contact op voor een (vrijblijvend) consult.

  

Prijzen

Botuline toxine frons

€125

Botuline toxine voorhoofd

€125

Botuline toxine kraaienpootjes (beide ogen)

€125

Botuline toxine frons en voorhoofd

€225

Botuline toxine frons en kraaienpootjes

€225

Botuline toxine frons, voorhoofd en kraaienpootjes

€295

Filler vollere lippen (1ml)

€395,00

Filler neuslippenplooi (1ml)

€395,00

Filler volume wangen (1ml)

€395,00

Filler rokerslijntjes lip

€295,00

Filler marionetlijnen

€395,00

Filler kleine lijntjes wangen (1ml)

€295,00

Botuline toxine in combinatie met filler

€499,00

 

NVCG Logo